سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] دوستان خدا آنانند که به درون دنیا نگریستند ، هنگامى که مردم برون آن را دیدند ، و به فرداى آن پرداختند آنگاه که مردم خود را سرگرم امروز آن ساختند ، پس آنچه را از دنیا ترسیدند آنان را بمیراند ، میراندند ، و آن را که دانستند به زودى رهاشان خواهد کرد راندند و بهره‏گیرى فراوان دیگران را از جهان خوار شمردند ، و دست یافتنشان را بر نعمت دنیا ، از دست دادن آن خواندند . دشمن آنند که مردم با آن آشتى کرده‏اند . و با آنچه مردم با آن دشمنند در آشتى به سر برده‏اند . کتاب خدا به آنان دانسته شد و آنان به کتاب خدا دانایند . کتاب به آنان برپاست و آنان به کتاب برپایند . بیش از آنچه بدان امید بسته‏اند ، در دیده نمى‏آرند . و جز از آنچه از آن مى‏ترسند از چیزى بیم ندارند . [نهج البلاغه]
دوشنبه 89 بهمن 25 , ساعت 11:21 صبح

به گزارش باشگاه خبرنگاران، روزنامه "الاخبار " چاپ مصر نوشت، هنگامی که حسنی مبارک مایوسانه سخنرانی خود را ضبط می‌کرد تا شاید بتواند با قانع کردن معترضین مصری و وعده انجام اصلاحات خود را از بحرانی که در آن گرفتار آمده، برهاند، دو پسرش "علاء " و "جمال " شدیدا با یکدیگر درگیر شده و برادر بزرگتر (علاء) برادر کوچکتر را به ایجاد فساد در کشور متهم می‌کرد.

این روزنامه می‌افراید: علاء مبارک برادر کوچکتر خود جمال را که ریاست کمیسیون سیاستگذاری‌های حزب ملی حاکم را بر عهده داشت،‌ به شدت متهم می‌کرد که در روزهای اخیر با دادن زمینه مشارکت دوستان خود در عرصه سیاسی مصر پدرش را بیش از پیش در ورطه فساد گرفتار کرده است.
علاء‌ برادرش را متهم کرده بود که وی مهمترین عامل شورش و طغیان مصری‌ها علیه پدرش است که از سال 1981 قدرت را در مصر بدست داشت.
خبرگزاری رویترز نیز نوشت: جمال مبارک در زمان نخست وزیری "احمد نظیف " بسیاری از دوستان و آشنایان خود را در مناصب و پست‌های حساس حزب ملی حاکم گماشته بود.
بسیاری از مصری‌ها تاکید دارند که جمال مبارک با این که پسر کوچکتر حسنی مبارک بود، اما مبارک او را برای جانشینی خود انتخاب کرده بود. روزنامه الاخبار هم چنین افزود: علاء از این که سخنرانی پدرش که قرار بود،‌ طی آن کناره‌گیری خود از قدرت را اعلام کند،‌ تغییر کرده بسیار خشمگین و از انتقال قدرت به عمر سلیمان و ارتش ناراضی بود.
این درحالی است که پیش از تغییر متن سخنرانی بسیاری از نزدیکان مبارک و از جمله جمال به وی یادآوری کرده بودند که نخواهد توانست از این بحران جان سالم بدر برد و باید از قدرت کناره‌گیری کند. از آنجا که مبارک در تصمیم‌گیری‌های سیاسی خود فقط به دیدگاه‌ها و نظرات پسرش تکیه می‌کرد یا اینکه تصمیمات را به تنهایی اتخاذ می‌کرد،‌ به اعتقاد بسیاری از مصری‌ها وی در انزوای سیاسی بسرمی‌برد
.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ